Op zoek naar een leuke dagactiviteit op een biologische boerderij?

Onze boerderij is een ideale plek om via speelse activiteiten kennis te maken met zowel het boerenbedrijf als het unieke veenweidegebied. Tegelijkertijd kunnen wij u wegwijs maken hoe wij op een biologisch wijze onze koeien en schapen houden.

Bij ons kunt u bijvoorbeeld samen met uw gezin, familie of vrienden boerengolf spelen, meedoen aan een boerenspelen of een kanotocht maken door onze prachtige polder. Daarnaast bieden wij arrangementen aan met o.a. De Breek, Het schooltje van Dik Trom en Beemster Beleving, zie arrangementen. U kunt uw activiteit op ons bedrijf ook koppelen aan een vergadering, training, workshop of brainstorm. Wij bieden u een mooie, inspirerende locatie. Zon of regen, bij ons kunt u altijd iets leuks beleven!

Wij zijn aangesloten bij de Rustpuntenorganisatie en u kunt bij ons een kopje koffie/thee zetten of glaasje sap nemen tijdens uw fiets- of wandeltocht. Ook is er mogelijkheid voor toiletgebruik, oplaadpunt voor fietsen en kunt u diverse fiets/wandelfolders meenemen.

Onze biologische boerderij is gevestigd in Zeevang, gemeente Edam/Volendam,dichtbij Purmerend en de Beemster.

Afdrukken