• De bewoners van Boerderij Wennekers heten u welkom

  De bewoners van Boerderij Wennekers heten u welkom

 • Bij Boerderij Wennekers kunt u heerlijk kanovaren door de polder

  Bij Boerderij Wennekers kunt u heerlijk kanovaren door de polder

 • Bij Boerderij Wennekers kunt u boerengolf spelen met het hele gezin

  Bij Boerderij Wennekers kunt u boerengolf spelen met het hele gezin

 • Boerderij Wennekers heeft activiteiten voor jong en oud

  Boerderij Wennekers heeft activiteiten voor jong en oud

 • Ook te huur een vergaderlocatie,

  Ook te huur een vergaderlocatie,

  Heerlijk in de winter met uitkijk op onze koeien of combineer in het seizoen met 1 van onze activiteiten!

BOERENGOLF & BOERENSPELEN


BOERENGOLF & BOERENSPELEN

Spijkerslaan, boerenbowlen, koemelken, hooivorkdarten, hoefijzergooien of boerengolf? Het kan allemaal en nog veel meer!

ARRANGEMENTEN

Kaasmaken gecombineerd met Boerengolf of Dik Trom Avonturentocht. Veel combinaties mogelijk!

ARRANGEMENTEN
VERGADERLOCATIE


VERGADERLOCATIE

Voor een vergadering, training, workshop of brainstorm kunt u uitstekend terecht op onze biologische boerderij.

VLEESPAKKETTEN

Heerlijk biologisch rund, lams of ganzenvlees. Bestel hier uw vleespakketten!

VLEESPAKKETTEN

Onze boerderij is een ideale plek om via speelse activiteiten kennis te maken met zowel het boerenbedrijf als het unieke veenweidegebied. Tegelijkertijd kunnen wij u wegwijs maken hoe wij op een biologisch wijze onze koeien en schapen houden.

Bij ons kunt u bijvoorbeeld samen met uw gezin, familie of vrienden boerengolf spelen, meedoen aan een boerenspelen of een kanotocht maken door onze prachtige polder. Daarnaast bieden wij arrangementen aan met o.a. De Breek, Het schooltje van Dik Trom en Beemster Beleving, zie arrangementen. U kunt uw activiteit op ons bedrijf ook koppelen aan een vergadering, training, workshop of brainstorm. Wij bieden u een mooie, inspirerende locatie. Zon of regen, bij ons kunt u altijd iets leuks beleven!

Wij zijn aangesloten bij de Rustpuntenorganisatie en u kunt bij ons een kopje koffie/thee zetten of glaasje sap nemen tijdens uw fiets- of wandeltocht. Ook is er mogelijkheid voor toiletgebruik, oplaadpunt voor fietsen en kunt u diverse fiets/wandelfolders meenemen.

Onze biologische boerderij is gevestigd in Zeevang, gemeente Edam/Volendam,dichtbij Purmerend en de Beemster.

Afdrukken E-mailadres

Vergader-, Workshop- en Trainingslocatie De Hooizolder

Het buitenleven inspireert, activeert, relativeert en ontspant. En juist daarom kun je voor een vergadering, training, workshop of brainstorm uitstekend terecht op onze biologische boerderij. Vanuit De Hooizolder kunt u in wintertijd onze koeien bekijken. In het seizoen kunt u een combinatie maken met een van onze activiteiten zoals boerengolf,  boerenspelen of een kanotochtje. Onze ruimte is geschikt tot 50 personen. In ons Rustpunt is plaats voor 15-20 personen.

Rustpunt

foto rustpunt 2Op ons rustpunt kun je zelf een kopje koffie of thee zetten of een ijsje kopen. Er is gelegenheid voor toiletgebruik en er is een fietsreparatieset aanwezig. Ons rustpunt kan ook prima fungeren voor grotere wandel- en fietsgroepen. Als u ons als rustpunt op de route plaatst kunnen wij ook voor koffie met eigengebakken koek zorgen.

Voor vragen mail of bel ons even!

Voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

klik hier voor onze contact gegevens.

Klik hier voor onze voorwaarden activiteiten/arrangementen

Afdrukken E-mailadres

Kaasmaken in combinatie met boerengolf of boerenspelen

Bij Beemster Beleving ga je een echt Beemsterkaasje maken. In 1,5 uur maak je van melk van Beemster koeien je eigen jonge kaasje. Tussendoor is er een rondleiding op de boerderij en na afloop ontspannen in het weiland en kom je bij ons boerengolf of boerenspelen doen.

Nieuw: BrandweersurvivalBoerderij Wennekers arrangementen op de tandem

Spektakel, plezier, een onvergetelijke ervaring meemaken. Ja dat kan nu bij BrandweerSurvival het leukste bedrijfsuitje.Een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden. Je krijgt te maken met de vlam in de pan, de meest voorkomende oorzaak van brand in de keuken. Ervaringen worden verteld door heuse brandweermannen. Zij leggen ook uit hoe je je weg moet zoeken in een zogenaamde rookkamer. Daarnaast ook sportieve onderdelen. Actief en educatief gaan samen tijdens dit personeelsuitje. Bovendien: iedereen kan meedoen, van jong tot oud maar ook als je mindervalide bent. Een gevarieerd uitje dus. Diverse personeelsuitjes elementen die allemaal in één programma zijn verwerkt. Een onverwachte combinatie met veel gezelligheid, ontspanning, creativiteit, plezier en nog leerzaam ook! Voor meer info: www.brandweersurvival.nl

Dik Trom avonturentocht

U wordt bij het bezoekerscentrum De Breek ontvangen met koffie en heerlijke versgebakken appeltaart. Onderweg zijn er vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. Het wordt een dag vol avonturen en kattenkwaad. U bezoekt de prachtige poldermolen, Het schooltje van Dik Trom (nu kinderboekenmuseum), proeft van heerlijke streekeigen sapjes, en speelt boerengolf of boerenspelen of gaat kanovaren. Een gezellige dag voor groot en klein waarin cultuur, natuur en spel in één arrangement opgenomen zijn. U kunt dit dagarrangement per fiets of auto doen. 

boerderij wennekers Dik Trom Avonturentocht

Afdrukken E-mailadres

 1. U kunt het aantal personen wijzigen tot 48 uur voor de geboekte datum. Daarna betaalt u voor het aantal gereserveerde personen.
 2. Bij een zeer slechte weersverwachting kunt u tot 8 uur voor de aanvang de boeking voor boerengolf en kanovaren omzetten naar boerenspelen. U dient de eventuele extra kosten bij te betalen.
 3. Betaling kan contant of op basis van een factuur voorafgaand aan de activiteit of in overleg. Er is geen pinapparaat aanwezig.
 4. Indien u gebruik maakt van een boerenzakdoeklunch of standaard/boeren lunch kunt u tot 48 uur het aantal personen bijstellen. Daarna betaalt u de kosten voor de geboekte aantallen.
 5. Bij een Dik Trom arrangement geldt een minimumtarief van 10 personen en dient 10% vooruit betaald worden.

Afdrukken E-mailadres

Meer artikelen...

 • 1
 • 2

Boerderij Wennekers

Frank en Els wennekers
Hobrede 16
1477 EH  Hobrede

Email:    boerderijwennekers@gmail.com
Tel:          0299-621838
Mobiel: 06-40388890 / 06-12638046