• De bewoners van Boerderij Wennekers heten u welkom

  De bewoners van Boerderij Wennekers heten u welkom

 • Kom logeren in een echte Noordhollandse stolpboerderij, gelegen in het lintdorpje Hobrede, gemeente Edam-Volendam.

  Kom logeren in een echte Noordhollandse stolpboerderij, gelegen in het lintdorpje Hobrede, gemeente Edam-Volendam.

  Read more

 • Ook te huur een vergaderlocatie!

  Ook te huur een vergaderlocatie!

  Huur onze vergaderlocatie: In de winter met uitkijk op onze koeien en in de zomer te combineren met een kanotochtje.

DEMOLEERBEDRIJF


DEMOLEERBEDRIJF

Biodivers Perspectief is een samenwerkingsverband tussen bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen waarin gezamenlijk stappen worden gezet naar een natuurinclusieve landbouw en een biodiverse leefomgeving.

NATUURHUISJE

Kom logeren in een echte Noordhollandse stolpboerderij, gelegen in Hobrede, vlakbij Edam-Volendam.

NATUURHUISJE
VERGADERLOCATIE


VERGADERLOCATIE

Voor een vergadering, training, workshop of brainstorm kunt u uitstekend terecht op onze biologische boerderij.

VLEESPAKKETTEN

Vanaf 2023 is het alleen nog mogelijk om rundvleespakketten te bestellen voor de maand september.

VLEESPAKKETTEN

Een bijeenkomst in onze vergaderlocatie is de ideale plek om kennis te maken met zowel het boerenbedrijf als het unieke veenweidegebied. Tegelijkertijd kunnen wij u wegwijs maken hoe wij op een biologisch wijze onze koeien en schapen houden in combinatie met agrarisch natuurbeheer.

Wilt u wat langer op onze unieke plek verblijven dan hebben wij een vakantie-appartement te huur. Via Natuurhuisje.nl kunt u dit appartement boeken.

Aangesloten als Demoleerbedrijf bij Biodivers Perspectief werken wij mee in de omslag naar natuurinclusieve landbouw en natuurinclusief denken en werken. Die omslag naar natuurinclusieve landbouw en natuurinclusief denken en werken vraagt wel van studenten en docenten om een andere visie en nieuwe kennis en vaardigheden. Leren in de praktijk met ondernemers die hier op hun bedrijf al mee bezig zijn of er mee aan de slag willen, is een belangrijk onderdeel van dit programma.

Wij zijn aangesloten bij de Rustpuntenorganisatie en u kunt bij ons een kopje koffie/thee zetten of glaasje sap nemen tijdens uw fiets- of wandeltocht. Ook is er mogelijkheid voor toiletgebruik, oplaadpunt voor fietsen en kunt u diverse fiets/wandelfolders meenemen. Daarnaast kunt u bij ons een kano huren.

Onze biologische boerderij is gevestigd in Zeevang, gemeente Edam/Volendam,dichtbij Purmerend en de Beemster.

 

Afdrukken E-mailadres

Biodivers Perspectief is een samenwerkingsverband tussen bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen waarin gezamenlijk stappen worden gezet naar een natuurinclusieve landbouw en een biodiverse leefomgeving. Als demoleerbedrijf stellen wij ons open voor studenten waarbij diverse onderwerpen als agrarisch natuurbeheer en bodemleven centraal staan.

Boerderij Wennekers demoleerbedrijf

Afdrukken E-mailadres

Vergaderlocatie De Hooizolder

Het buitenleven inspireert, activeert, relativeert en ontspant. En juist daarom kun je voor een vergadering, training, of brainstorm uitstekend terecht op onze biologische boerderij. Vanuit De Hooizolder kunt u in wintertijd onze koeien bekijken. In het seizoen kunt u een combinatie maken met een  kanotochtje. Onze ruimte is geschikt tot 50 personen. In ons Rustpunt is plaats voor 15-20 personen.

Rustpunt

foto rustpunt 2Op ons rustpunt kun je zelf een kopje koffie of thee zetten of een ijsje kopen. Er is gelegenheid voor toiletgebruik en er is een fietsreparatieset aanwezig. Ons rustpunt kan ook prima fungeren voor grotere wandel- en fietsgroepen.

Voor vragen mail of bel ons even!

Voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

 

 

Afdrukken E-mailadres

Meer artikelen...

 • 1
 • 2

Boerderij Wennekers

Frank en Els wennekers
Hobrede 16
1477 EH  Hobrede

Email:    boerderijwennekers@gmail.com
Tel:          0299-621838
Mobiel: 06-40388890 / 06-12638046