• De bewoners van Boerderij Wennekers heten u welkom

  De bewoners van Boerderij Wennekers heten u welkom

 • Bij Boerderij Wennekers kunt u heerlijk kanovaren door de polder

  Bij Boerderij Wennekers kunt u heerlijk kanovaren door de polder

 • Bij Boerderij Wennekers kunt u boerengolf spelen met het hele gezin

  Bij Boerderij Wennekers kunt u boerengolf spelen met het hele gezin

 • Boerderij Wennekers heeft activiteiten voor jong en oud

  Boerderij Wennekers heeft activiteiten voor jong en oud

 • Ook te huur een vergaderlocatie,

  Ook te huur een vergaderlocatie,

  Heerlijk in de winter met uitkijk op onze koeien of combineer in het seizoen met 1 van onze activiteiten!

BOERENGOLF & BOERENSPELEN


BOERENGOLF & BOERENSPELEN

Spijkerslaan, boerenbowlen, koemelken, hooivorkdarten, hoefijzergooien of boerengolf? Het kan allemaal en nog veel meer!

ARRANGEMENTEN

Kaasmaken gecombineerd met Boerengolf of Dik Trom Avonturentocht. Veel combinaties mogelijk!

ARRANGEMENTEN
VERGADERLOCATIE


VERGADERLOCATIE

Voor een vergadering, training, workshop of brainstorm kunt u uitstekend terecht op onze biologische boerderij.

VLEESPAKKETTEN

Heerlijk biologisch rund, lams of ganzenvlees. Bestel hier uw vleespakketten!

VLEESPAKKETTEN

Onze boerderij is een ideale plek om via speelse activiteiten kennis te maken met zowel het boerenbedrijf als het unieke veenweidegebied. Tegelijkertijd kunnen wij u wegwijs maken hoe wij op een biologisch wijze onze koeien en schapen houden.

Bij ons kunt u bijvoorbeeld samen met uw gezin, familie of vrienden boerengolf spelen, meedoen aan een boerenspelen of een kanotocht maken door onze prachtige polder. Daarnaast bieden wij arrangementen aan met o.a. De Breek, Het schooltje van Dik Trom en Beemster Beleving, zie arrangementen. U kunt uw activiteit op ons bedrijf ook koppelen aan een vergadering, training, workshop of brainstorm. Wij bieden u een mooie, inspirerende locatie. Zon of regen, bij ons kunt u altijd iets leuks beleven!

Wij zijn aangesloten bij de Rustpuntenorganisatie en u kunt bij ons een kopje koffie/thee zetten of glaasje sap nemen tijdens uw fiets- of wandeltocht. Ook is er mogelijkheid voor toiletgebruik, oplaadpunt voor fietsen en kunt u diverse fiets/wandelfolders meenemen.

Onze biologische boerderij is gevestigd in Zeevang, gemeente Edam/Volendam,dichtbij Purmerend en de Beemster.

Afdrukken E-mailadres

Kaasmaken in combinatie met boerengolf of boerenspelen

Bij Beemster Beleving ga je een echt Beemsterkaasje maken. In 1,5 uur maak je van melk van Beemster koeien je eigen jonge kaasje. Tussendoor is er een rondleiding op de boerderij en na afloop ontspannen in het weiland en kom je bij ons boerengolf of boerenspelen doen.

Beleef Dik Trom in de ZeevangBoerderij Wennekers arrangementen op de tandem

Op het laagste punt van Noord-Holland gaat u koffie en heerlijke zelfgebakken appeltaart eten in het bezoekerscentrum De Breek in Etersheim. Hier bezoekt u natuurlijk ook even de molen, authentiek ingericht en met interessante historie. Wandel vervolgens het Dik Trom pad, een wandelpad van ong. 3,5 km gedeeltelijk over boerenland. Onderweg bezoekt u het kleinste schooltje van Nederland, Het schooltje van Dik Trom. Dit is nu kinderboekenmuseum met origineel schoollokaal. Tot slot op de tandem (optioneel) of met de auto naar Boerderij Wennekers waar u kiezen voor kanovaren, boerenspelen of boerengolf. Een gezellige dag voor groot en klein. Voor extra info kunt u ook kijken op www.debreek.com of www.hetschooltjevandiktrom.nl

Dik Trom avonturentocht

U wordt bij het bezoekerscentrum De Breek ontvangen met koffie en heerlijke versgebakken appeltaart. Optioneel staat er een tandem voor u klaar. Onderweg zijn er vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. Het wordt een dag vol avonturen en kattenkwaad. U bezoekt de prachtige poldermolen, Het schooltje van Dik Trom (nu kinderboekenmuseum), proeft van heerlijke streekeigen sapjes, en speelt boerengolf, de boerenspelen of gaat kanovaren. Een gezellige dag voor groot en klein waarin cultuur, natuur en spel in één arrangement opgenomen zijn.

boerderij wennekers Dik Trom Avonturentocht

Afdrukken E-mailadres

 1. U kunt het aantal personen wijzigen tot 48 uur voor de geboekte datum. Daarna betaalt u voor het aantal gereserveerde personen.
 2. Bij een zeer slechte weersverwachting kunt u tot 8 uur voor de aanvang de boeking voor boerengolf en kanovaren omzetten naar boerenspelen. U dient de eventuele extra kosten bij te betalen.
 3. Betaling kan contant of op basis van een factuur voorafgaand aan de activiteit of in overleg. Er is geen pinapparaat aanwezig.
 4. Indien u gebruik maakt van een boerenzakdoeklunch of standaard/boeren lunch kunt u tot 48 uur het aantal personen bijstellen. Daarna betaalt u de kosten voor de geboekte aantallen.
 5. Bij een Dik Trom arrangement geldt een minimumtarief van 10 personen en dient 10% vooruit betaald worden.

Afdrukken E-mailadres

Vergader-, Workshop- en Trainingslocatie De Hooizolder

Het buitenleven inspireert, activeert, relativeert en ontspant. En juist daarom kun je voor een vergadering, training, workshop of brainstorm uitstekend terecht op onze biologische boerderij. Vanuit De Hooizolder kunt u in wintertijd onze koeien bekijken. In het seizoen kunt u een combinatie maken met een van onze activiteiten zoals boerengolf,  boerenspelen of een kanotochtje. Onze ruimte is geschikt tot 50 personen. In ons Rustpunt is plaats voor 15-20 personen.

Rustpunt

foto rustpunt 2Op ons rustpunt kun je zelf een kopje koffie of thee zetten of een ijsje kopen. Er is gelegenheid voor toiletgebruik en er is een fietsreparatieset aanwezig. Ons rustpunt kan ook prima fungeren voor grotere wandel- en fietsgroepen. Als u ons als rustpunt op de route plaatst kunnen wij ook voor koffie met eigengebakken koek zorgen.

Voor vragen mail of bel ons even!

Voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

klik hier voor onze contact gegevens.

Klik hier voor onze voorwaarden activiteiten/arrangementen

Afdrukken E-mailadres

Boerderij Wennekers, gevestigd aan
Hobrede 16
1477 EH  Hobrede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Boerderij Wennekers
Hobrede 16
1477 EH  Hobrede
Tel: 0299-621838
www.boerderijwennekers.nl

Els Wennekers is de Functionaris Gegevensbescherming van Boerderij Wennekers Hij/zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Boerderij Wennekers verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Boerderij Wennekers verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Geautomatiseerde besluitvorming
Boerderij Wennekers neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Boerderij Wennekers) tussen zit. Boerderij Wennekers gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

[aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Delen van persoonsgegevens met derden

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Boerderij Wennekers gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Boerderij Wennekers en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Boerderij Wennekers wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Boerderij Wennekers neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor- en achternaam
- Geboortedatum
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
Boerderij Wennekers bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens  > Bewaartermijn > Reden
Personalia                                  > Bewaartermijn > Reden                         
Adres                                          > Bewaartermijn > Reden
Enzovoort                                   > Bewaartermijn > Reden
Boerderij Wennekers verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Boerderij Wennekers blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Afdrukken E-mailadres

Gemakkelijk te bereiken