Boerengolf

Boerderij Wennekers boerengolf kleinBent u op zoek naar een leuke buitenactiviteit in het boerenland dan is boerengolf wat voor u! Ideaal voor een gezellig team/familie/vriendenuitje maar ook voor een kinderfeestje. Boerengolf speel je in onze weilanden, soms tussen de koeien en/of de schapen met een grote bal en een klomp aan een stok. U kunt boeken vanaf 8 personen.

In groepjes van max. 5 personen, probeer je in zo weinig mogelijk slagen de bal van hole naar hole te slaan. De hole is een emmer in de grond, soms met hindernissen opgesteld. Voor boerengolf is geen diploma nodig. Iedereen kan het spelen ongeacht leeftijd of sportieve aanleg.

Een rondje boerengolf duurt ongeveer 1,5-2 uur. Bij aankomst wordt u ontvangen met koffie en lekkernij en voor kinderen appel/perensap met lekkernij. Bij slecht weer kan in overleg de boerenspelen of miniklompgolf gekozen worden.

 

NIEUW: Mini Boerengolf

BoerderijWennekers miniboerengolfMini boerengolf wordt gespeeld in onze schuur met een stick met houten klomp en een kleine bal. U legt een parcours af met 9 mini boerengolfbanen in teamverband en het team met de minste slagen heeft gewonnen. Ook zeer geschikt voor kinderen! Tijdsduur 1 uur incl. ontvangst met consumptie of te combineren met de boerenspelen.

Afdrukken E-mailadres

Gemakkelijk te bereiken