Arrangementen

Kaasmaken in combinatie met boerengolf of boerenspelen

Bij Beemster Beleving ga je een echt Beemsterkaasje maken. In 1,5 uur maak je van melk van Beemster koeien je eigen jonge kaasje. Tussendoor is er een rondleiding op de boerderij en na afloop ontspannen in het weiland en kom je bij ons boerengolf of boerenspelen doen.

Nieuw: BrandweersurvivalBoerderij Wennekers arrangementen op de tandem

Spektakel, plezier, een onvergetelijke ervaring meemaken. Ja dat kan nu bij BrandweerSurvival het leukste bedrijfsuitje.Een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden. Je krijgt te maken met de vlam in de pan, de meest voorkomende oorzaak van brand in de keuken. Ervaringen worden verteld door heuse brandweermannen. Zij leggen ook uit hoe je je weg moet zoeken in een zogenaamde rookkamer. Daarnaast ook sportieve onderdelen. Actief en educatief gaan samen tijdens dit personeelsuitje. Bovendien: iedereen kan meedoen, van jong tot oud maar ook als je mindervalide bent. Een gevarieerd uitje dus. Diverse personeelsuitjes elementen die allemaal in één programma zijn verwerkt. Een onverwachte combinatie met veel gezelligheid, ontspanning, creativiteit, plezier en nog leerzaam ook! Voor meer info: www.brandweersurvival.nl

Dik Trom avonturentocht

U wordt bij het bezoekerscentrum De Breek ontvangen met koffie en heerlijke versgebakken appeltaart. Onderweg zijn er vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. Het wordt een dag vol avonturen en kattenkwaad. U bezoekt de prachtige poldermolen, Het schooltje van Dik Trom (nu kinderboekenmuseum), proeft van heerlijke streekeigen sapjes, en speelt boerengolf of boerenspelen of gaat kanovaren. Een gezellige dag voor groot en klein waarin cultuur, natuur en spel in één arrangement opgenomen zijn. U kunt dit dagarrangement per fiets of auto doen. 

boerderij wennekers Dik Trom Avonturentocht

Afdrukken E-mailadres

Boerderij Wennekers

Frank en Els wennekers
Hobrede 16
1477 EH  Hobrede

Email:    boerderijwennekers@gmail.com
Tel:          0299-621838
Mobiel: 06-40388890 / 06-12638046