Arrangementen

Kaasmaken in combinatie met boerengolf of boerenspelen

Bij Beemster Beleving ga je een echt Beemsterkaasje maken. In 1,5 uur maak je van melk van Beemster koeien je eigen jonge kaasje. Tussendoor is er een rondleiding op de boerderij en na afloop ontspannen in het weiland en kom je bij ons boerengolf of boerenspelen doen.

Beleef Dik Trom in de ZeevangBoerderij Wennekers arrangementen op de tandem

Op het laagste punt van Noord-Holland gaat u koffie en heerlijke zelfgebakken appeltaart eten in het bezoekerscentrum De Breek in Etersheim. Hier bezoekt u natuurlijk ook even de molen, authentiek ingericht en met interessante historie. Wandel vervolgens het Dik Trom pad, een wandelpad van ong. 3,5 km gedeeltelijk over boerenland. Onderweg bezoekt u het kleinste schooltje van Nederland, Het schooltje van Dik Trom. Dit is nu kinderboekenmuseum met origineel schoollokaal. Tot slot op de tandem (optioneel) of met de auto naar Boerderij Wennekers waar u kiezen voor kanovaren, boerenspelen of boerengolf. Een gezellige dag voor groot en klein. Voor extra info kunt u ook kijken op www.debreek.com of www.hetschooltjevandiktrom.nl

Dik Trom avonturentocht

U wordt bij het bezoekerscentrum De Breek ontvangen met koffie en heerlijke versgebakken appeltaart. Optioneel staat er een tandem voor u klaar. Onderweg zijn er vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. Het wordt een dag vol avonturen en kattenkwaad. U bezoekt de prachtige poldermolen, Het schooltje van Dik Trom (nu kinderboekenmuseum), proeft van heerlijke streekeigen sapjes, en speelt boerengolf, de boerenspelen of gaat kanovaren. Een gezellige dag voor groot en klein waarin cultuur, natuur en spel in één arrangement opgenomen zijn.

boerderij wennekers Dik Trom Avonturentocht

Afdrukken E-mailadres

Gemakkelijk te bereiken