Skip to main content

Heerlijk biologisch rundvlees. Bestel hier uw vleespakketten

boerderijwennekers vleespakkettenWilt u meteen bestellen? Klik dan hier.

Onze boerderijdieren houden wij op biologische wijze. De koeien zijn van het vleesras Blonde d’Aquitaine. De kalfjes blijven bij hun moeder en gaan samen de wei in. U kunt bij ons (h)eerlijk vlees bestellen.  Helaas hebben wij ook te maken met een prijsstijging van het voer voor onze dieren en een verhoging van de slachtkosten. Wij hebben dan ook de prijzen voor onze vleespakketten moeten aanpassen.

Ons vlees bieden wij aan  in de vorm van diepvriespakketten. Een rundvleespakket bevat: biefstuk, tartaar, runderlapjes, runderworstjes/hamburgers, gehakt, rosbief en entrecote.  De pakketten wegen 6, 8 of 10 kg en het vlees is per 2 stuks verpakt. Gehakt  en runderlapjes zijn per 500 gram verpakt. 

Ons SKAL nr. is 024355. Op www.skal.nl vindt u meer informatie over de biologische landbouw en de certificering.

De wilde ganzenpopulatie is ook in ons gebied explosief toegenomen. Dat zorgt voor voor schade in o.a. de landbouw. De provincie heeft besloten dat wilde ganzen bejaagd en gevangen moeten worden in de zomerperiode. Omdat wij het zonde vinden als dit vlees onbenut blijft stimuleren wij het eten van wilde ganzenvlees. Ganzenvlees is beperkt verkrijgbaar. Vraag ernaar via de mail.

Door een samenwerking met Grutto hebben wij op dit moment geen vleespakketten op voorraad. In september zijn er weer pakketten beschikbaar. 

Als u geïnteresseerd bent in onze vleespakketten, dan kunt onderstaand formulier invullen. Wij nemen contact met u op over de vervolgstappen van de bestelling. Bij het afhalen van het pakket kan de betaling plaatsvinden.  Er is geen mogelijkheid om pakketten te bezorgen. 

Betaling

Betaling kan alleen contant. Pinnen is niet mogelijk.

Keuze 1: 6 kilo Rundvlees  voor   € 105,00
Keuze 2: 8 kilo Rundvlees voor    € 140,00
Keuze 3: 10 kilo Rundvlees voor € 175,00

 

 

 

 Bestel formulier

Captcha image 2707Captcha image 8018Captcha image 6152Captcha image 2370