Vleespakketten

boerderijwennekers vleespakkettenWilt u meteen bestellen? Klik dan hier.

Onze boerderijdieren houden wij op biologische wijze. Onze koeien zijn van het vleesras Blonde d’Aquitaine. De kalfjes blijven bij hun moeder en gaan samen de wei in. U kunt bij ons (h)eerlijk vlees bestellen.

Dit gaat in de vorm van diepvriespakketten. Een rundvleespakket bevat: biefstuk, tartaar, runderlapjes, runderworstjes/hamburgers, gehakt, rosbief en entrecote (in 8/10 kg pakket). De pakketten wegen 6, 8 of 10 kg en het vlees is per 2 stuks verpakt of per 250 gram. Ons SKAL nr. is 024355. Op www.skal.nl vindt u meer informatie over de biologische landbouw en de certificering.

De wilde ganzenpopulatie is ook in ons gebied explosief toegenomen. Dat zorgt voor voor schade in o.a. de landbouw. De provincie heeft besloten dat wilde ganzen bejaagd en gevangen moeten worden in de zomerperiode. Omdat wij het zonde vinden als dit vlees onbenut blijft stimuleren wij het eten van wilde ganzenvlees en verkopen wij ganzenpakketten.

Een ganzenpakket (ong. 2 kg) bestaat uit ganzenborstfilets, ganzenbout en gerookte ganzenborst.

Als u geïnteresseerd bent in onze vleespakketten, dan kunt onderstaand formulier invullen. Wij nemen contact met u op over de vervolgstappen van de bestelling. Bij het afhalen van het pakket kan de betaling plaatsvinden.

Betaling

Betaling kan alleen contant. Pinnen is niet mogelijk.

Keuze 1: 6 kilo Rundvlees  voor € 82,50,
Keuze 2: 8 kilo Rundvlees voor € 110,--
Keuze 3: 10 kilo Rundvlees voor € 135,--

Keuze 4: ganzenvleespakketje (ong 1,2 kg) voor € 25,--

Lamsvlees is in het najaar verkrijgbaar op aanvraag.

Bij ophalen staat de koffie klaar! Wij kunnen het pakket ook thuisbezorgen. Hiervoor rekenen wij dan bezorgkosten.

 Bestel formulier

Captcha image 4683Captcha image 5143Captcha image 9516Captcha image 9608

Gemakkelijk te bereiken